Projektiranje

Izdelava projektnih dokumentacij strojev oziroma naprav

Projektna dokumentacija je ključnega pomena za vzdrževalne službe podjetij, s katerimi sodelujemo in konec koncev tudi za nas, ki odpravljamo kakršnekoli težave s stroji oziroma celotnimi proizvodnimi linijami. Vsakemu našemu produktu, katerega izdelamo našim strankam, priložimo tudi skrbno izdelano projektno dokumentacijo v pisni in elektronski obliki. Projektna dokumentacija vsebuje shematski elektro načrt, listo povezav, spisek sestavnih delov z imenom in šifro proizvajalca za lažje naročanje rezervnih delov.

Nudimo pa vam tudi prenovo stare projektne dokumentacije, katera je bila bodisi spremenjena zaradi določenih vzdrževalnih del oziroma so stari načrti neberljivi.

Projektno dokumentacijo izdelujemo s sodobnim programskim paketom WSCAD.

 

Izdelava stikalnih omar

Na podlagi želja in zahtev naročnika  izdelamo nizko napetostne elektro stikalne omare z vso potrebno projektno dokumentacijo. Po potrebi izdelamo tudi programske aplikacije za krmilnike. Vgrajujemo opremo svetovno znanih proizvajalcev, s katero končnim uporabnikom zagotavljamo zanesljivo delovanje strojev, enostavno vzdrževanje ter dolgo življenjsko dobo!