Valjčno podajanje    
valjcno_1

Valjčno podajanje je idealna rešitev, ko je potrebno neobdelani material podajati proti obdelovalnem stroju. Ta material je lahko v različno dolgih trakovih oziroma je navit na kolutu. V primeru, da je material v trakovih izdelamo tudi podajalni mehanizem, kateri vdane material v vodila podajalnega sistema in tako celoten sistem deluje popolnoma avtomatsko. V primeru, da je material navit na kolutu, mora uporabnik le vtakniti material v vodila podajalnega sistema.
Vodila valjčnega podajanja so poljubno nastavljiva, kar omogoča da podajalni sistem lahko obdela več različnih dimenzij materiala.
Sistem z valjčnim podajanjem je izjemno zanesljiv in ne dopušča, da bi material med pomikanjem zdrsnil, saj zgornji komplet valjev pritiska na spodnje fiksne valje preko pnevmatskih cilindrov.
Pomiki so izjemno hitri in natančni, saj je minimalna točnost +- 0.01 mm. Hitrost pomika se za 150 mm naprej izvede v manj kot 0.5 s.

valjcno_podajanje3
valjcno_podj5

Sistem je primeren predvsem v lesni, plastični in industriji mehkih kovin. Valjčni podajalni sistem prilagodimo na podlagi vaših želj in specifikacij obdelovalnega materiala.

Glavne prednosti:

  • Hiti pomiki
  • Točnost pomikov (+-0.01mm)
  • Dolga delovna doba
  • Enostavno vzdrževanje
  • Visoka prilagodljivost na materiale in potrebe naročnika
valjcno_podajanje4
     
Podajanje z prijemalom    
  V izdelavi,... Hvala za razumevanje!  

 

You need flash player 8 installed to view this page! - Za ogled strani morate imeti nameščen flash player 8!