Kombinirani merilniki - Elektronska kontrola tesnosti medplaščnega prosotra in elektronska kontrola nivoja

komb_mer1

Elektronska kontrola tesnosti EKT-001 je namenjena za kontrolo tesnosti medplaščnega prostora in tlačnih cevovodov pri skladiščnih posodah za nevarne snovi. Naprava prikazuje tlak v kontroliranem prostoru v barih. V primeru, da tlak v kontroliranem prostoru pade pod prednastavljeno vrednost se vklopita zvočni in svetlobni signal. Zvočni signal izklopimo s pritiskom na tipko IZKLOP ZVOČNEGA SIGNALA. To storimo tako, da odvijemo prozoren pokrov na ohišju in ga odpremo. Kontrolna svetilka pa sveti rdeče dokler se ne vzpostavi normalno stanje. V tem primeru nas obvestite.

Elektronska kontrola nivoja EKN-001 je namenjena kontroli nivoja goriva v rezervoarju. Naprava je sestavljena iz kontrolne sonde in kontrolnika. Kontrolna sonda je nameščena na rezervoarju in je 10 cm krajša od višine rezervoarja. Kontrolna sonda in kontrolnik sta med seboj povezana s kablom. Pri praznem rezervoarju na kontrolniku kontrolna svetilka sveti rdeče. Ko nivo goriva naraste nad minimalni nivo 50 cm, kontrolna svetilka zasveti zeleno, pri nivoju 200 cm kontrolna svetilka ugasne. Zvočni signal lahko izklopimo s tipko IZKLOP ZVOČNEGA SIGNALA, kontrolna svetilka pa spremeni barvo, ko je nivo v predpisanih mejah. Ko nivo pade pod prednastavljeno vrednost se sprožita svetlobni (kontrolna svetilka se obarva rdeče) in zvočni signal, ki vas opozorita, da imate v rezervoarju npr. le še 50 centimetrov goriva. Minimalni in maksimalni nivo lahko zvezno nastavljamo. Če je potrebno omenjene nastavitve spremeniti sporočite proizvajalcu naprav, ki bo na podlagi Vaših zahtev spremenil nastavitve. Če v naprave posegajo nepooblaščene osebe, naše podjetje v tem primeru proizvajalci ne moremo zagotoviti pravilnega delovanja elektronske kontrole nivoja.

Točnost prikaza nivoja goriva je priporočljivo vsaj enkrat letno preveriti in po potrebi napravo umeriti.

 
Tehnični podatki:  
 

Nap. napetost:............220V 50Hz
24V-ali 50Hz
Poraba:.....................25mA
Mer. Območje EKN:..10 do 250cm
Mer.območje EKT:.....0 do 1 bar
Relejni izhod:..........6A 250V 50Hz
Napetostni izhod::..........0-5V
Mer. zanesljivost:.........+-1%
+-1digit
Tem. delovanja:....... -10 do +60oC
Tem. skladiščenja:....-20 do +80oC
Oblika:...............240X260X150mm
prizmatična
Način zapiranja:.........IP20

Kombinirani merilniki - Elektronska kontrola nivoja,tlaka in kontrola prepolnitve
komb_mer2

Kombinirani merilniki - Elektronska kontrola nivoja, tlaka in kontrola prepolnitve
Elektronski merilnik tlaka EMP-001 je namenjen merjenju tlaka v rezervoarju. Naprava prikazuje tlak v sesalnem vodu v BAR- ih. V primeru, da tlak v sesalnem vodu naraste nad prednastavljeno vrednost, se vklopi svetlobni signal in zvočni signal na komandni omari v prostoru za polnenje rezervoarja. Zvočni signal na komandni omari in v prostoru za polnjenje rezervoarja izklopimo s pritiskom na tipko IZKLOP ZVOČNEGA SIGNALA. Kontrolna svetilka pa sveti rdeče dokler se ne vzpostavi normalno stanje.

Elektronska kontrola nivoja EKN-001 je namenjena merjenju nivoja v rezervoarju. Naprava je sestavljena iz merilne sonde in kontrolnika. Ko nivo tekočine naraste nad prednastavljen nivo 500 cm, se vklopi svetlobni signal in zvočni signal (prekinjajoč) na komandni omari in v prostoru za polnjenje rezervoarja. Zvočni signal na komandni omari in v prostoru za polnjenje rezervoarja izklopimo s pritiskom na tipko IZKLOP ZVOČNEGA SIGNALA. Kontrolna svetilka pa sveti rdeče dokler se ne vzpostavi normalno stanje.

Če je potrebno omenjene nastavitve spremeniti nam sporočite in bomo na podlagi vaših zahtev spremenili nastavitve. Če v naprave posegajo nepooblaščene osebe naše podjetje kot proizvajalec ne mora zagotoviti pravilnega delovanja.

   
Tehnični podatki:  
 

Nap. napetost:............220V 50Hz
24V-ali 50Hz
Poraba:.....................25mA
Mer. Območje EKN:..-50 do 600cm
Mer.območje EMP:.....0 do 1 bar
Relejni izhod:..........6A 250V 50Hz
Napetostni izhod::..........0-5V
Mer. zanesljivost:.........+-1%
+-1digit
Tem. delovanja:....... -10 do +60oC
Tem. skladiščenja:....-20 do +80oC
Način zapiranja:.........IP20


You need flash player 8 installed to view this page! - Za ogled strani morate imeti nameščen flash player 8!