Naši izdelki    
izdelki_thmb

Nudimo vam celotno paleto izdelkov za kontrolo in merjenje tlaka, kontrolo nivoja tekočin in kontrolo tesnosti prostora. Vsi izdelki so grajeni na osnovi dolgoletnih izkušenj na področju elektronike in merjenja tlaka. Vgrajene komponente so visoke kvalitete, kar zagotavlja zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo naših izdelkov. Na podlagi vaših zahtev lahko izdelamo tudi večjo serijo elektronskih komponent.

 
Elektronski merilnik nivoja
merilnik_nivoja

Elektronski merilniki nivoja so primerni za merjenje kapljevin v rezervoarjih. Na zaslonu merilnika uporabnik lahko spremlja trenutno količino medija v rezervoarju. Merilnik tudi opozarja na določen zgornji in spodnji nivo medija v rezervoarju. V tem primeru je uporabnik na spodnji nivo medija v rezervoarju opozorjen z zvočnim in svetlobnim signalom (rdeča LED svetilka). Merilnik je lahko opremljen tudi s sistemom za preprečitev prepolnitve in uporabnika med polnjenjem rezervoarja opozori, ko je maksimalen nivo medija v rezervoarju. Naši merilniki nivoja so na trgu prisotni že od leta 1990 in za vse serije še vedno nudimo servisna popravila.

Tehnični podatki:
Napajalna napetos: 220V / 50Hz
Meriln območje: do 10m
Točnost merjenja: +-1%
Način zapiranja: IP 45
Dimenzije: Š-80 mm, V-160 mm, G-55 mm
Garancija: 1 leto

 
Elektronski merilnik tlaka
merilnik_nivoja

Elektronski merilniki tlaka so primerni za merjene tlaka v določenih proizvodnih procesih. Na zaslonu merilnika uporabnik lahko spremlja trenutni tlak in na podlagi želje naročnika se nastavi tudi spodnjo in zgornjo varnostno vrednost. Ko vrednost tlaka doseže spodnjo ali zgornjo varnostno vrednost je na to uporabnik opozorjen preko zvočnega in svetlobnega opozorila. Merilnik ima lahko tokovni (4-20 mA)ali napetostni izhod(0-10 V). Tako kot merilniki nivoja so tudi naši tlačni merilniki na trgu prisotni že od leta 1990 in tudi za njih še vedno nudimo servisna popravila.

Tehnični podatki:
Napajalna napetost: 220V / 50 Hz
Merilno obomočje: 0 - 1000 mbar
Točnost merjenja: +- 1%
Način zapiranja: IP45
Dimenzije: Š-80 mm, V-160 mm, G-55 mm

 
Elektronsko merjenje tesnosti medplaščnega prostora
merilnik_nivoja

Elektronska kontrola tesnosti EKT-001 je namenjena kontroli tesnosti v medplaščnem prostoru rezervoarja. Naprava je sestavljena iz prikazovalnika z alarmi ter plastične cevi, ki služi za povezavo med kontrolnikom in merilnim mestom.

Tehnični podatki:

Nap. napetost: 220V 50Hz in 24V-ali 50Hz
Mer. območje: 0 do 1bar
Relejni izhod: 6A 250V 50Hz
Nap. izhod 0-5V
Mer. zanesljivost: +-1% oz. +-1digit
Način zapiranja: IP45
Dimenzije: Š-80 mm, V-160 mm, G-55 mm

 
Kombinirani merilniki
kombinirani_merilniki

Vsaka proizvodnja ima svoje specifike in zato je velikokrat potrebno tudi več merilnikov. Nudimo vam tudi kombinirane merilnike, kateri so vsi na enem mestu, bodisi na ohišju stikalne omare ali pa v svojem ločenem ohišju. Tako imate vse meritve na enem mestu in popolni nadzor nad vašimi surovinami in nad vsemi delovnimi pogoji.

 
Ostali elektronski merilniki - Tlačni pretvorniki in tlačna stikala, Elektronski merilniki vlage in Elektronski merilnik temperature
senzorji

Izdelujemo tudi elektronske merilnike, ki služijo kot krmilni element pri določenih naprednih aplikacijah.
Tlačni pretvorniki in tlačna stikala, služijo kot krmilni element pri uravnavanju in regulaciji tlaka. Merilno območje tlačnih pretvornikov je od 0 do 300 barov. Delovno območje tlačnih stikal je prav tako od 0 do 300 barov.

Elektronski merilnik vlage in temperature je namenjen merjenju klimatskih razmer v prostorih, v katerih je potrebno stalno vzdrževati idealne klimatske pogoje, kot so na primer knjižnice, muzeji in v prostorih, kjer je nameščena občutljiva elektronska oprema. Merilno območje za vlago je od 0 do 100 % RH in za temperaturo od -20 °C do +60 °C.

 
Izdelki po naročilu
izdelavA_komponent

Po vzorcih oziroma po natančnih specifikacijah naročnika lahko izdelamo specialne elektronske sklope (sestavni deli specialnih strojev ali samostojni elektronski sklopi) od zasnove in izdelave tiskanih vezij, montaže elementov in montaže v ustrezna ohišja. Pri nas izdelani elektronski sklopi so opremljeni z vso potrebno dokumentacijo.

 
You need flash player 8 installed to view this page! - Za ogled strani morate imeti nameščen flash player 8!