Ekscentrične stiskalnice na servo pogon    
eksc_presa2

Novost pri ekscenter stiskalnici na servo pogon je v namestitvi pogonskega servo elektromotorja.  Pogonski servo elektromotor je togo povezan z glavno gredjo ekscenter stiskalnice, zato odpade sklopka za prenos vrtenja z elektro motorja na glavno os in vztrajnik. Ekscenter stiskalnica je zaradi tega lahko občutno manjša in lažja. Tudi poraba energije pri ekscenter stiskalnici na servo pogon je manjša, ker odpade obratovanje elektro motorja, ko to ni potrebno. Hod, sila ter  delovanje  ekscenter stiskalnice je programsko nastavljivo, kar v znatni meri zmanjša možnost poškodovanja orodja oziroma stiskalnice. Tudi povezava ekscenter stiskalnice na servo pogon s podajalnimi in ostalimi sistemi je lažje izvedljiva. Ekscenter stiskalnica na servo pogon je vsestransko uporabna pri minimalnih obratovalnih stroških.

eksc_presa1
eksc_presa4

Ekscentrične stiskalnice na servo pogon so primerne predvsem za lesno, plastično in industrijo mehkih kovin.
Delovni hod ekscentrične stiskalnice na servo pogon je izjemno kratek, saj je stiskalnica zmožna narediti enkraten obrat v 0,250 s.


Glavne prednosti:
  • Hitro delovanje
  • Visoka zanesljivost
  • Enostavno vzdrževanje
  • Kompaktno ohišje
eksc_presa3
Razširitvene možnosti    
valjcno_podajanje1

Ekscentrično stiskalnici tudi dogradimo podajalni mehanizem, kateri izjemno hitro in natančno opravlja svojo nalogo. Podajalni mehanizem prilagodimo glede na material katerega je potrebno podajati v stiskalnico. Primer podajalnega mehanizama, kateri podaja izolacijski papir v ekscentrično stiskalnico si lahko ogledate tu:

Valjčno podajanje

valjcno3

 

You need flash player 8 installed to view this page! - Za ogled strani morate imeti nameščen flash player 8!